Се продаваат садници со македонски сертификат и биохумус

Се продаваат садници со македонски сертификат и биохумус

Се продава:

-Сите видови на садници со сертификат;

-Квалитетно ѓубриво – Биохумус произведено со помош на калифорниски црви, 100%

Повеќе...
1 2