Се бара мед од кактусовата долина кај демиркапиското село Kлисура

Се бара мед од кактусовата долина кај демиркапиското село Kлисура

Тие што имале можност да уживаат во глетката, коментираат дека е прекрасно чувството човек да се најде среде тоа море од кактуси, кое нуди рај за сите сетила. Сите се согласуваат дека кактусите во Демир Kапија заслужуваат да бидат видени. А особено во периодот кога цутат.

Повеќе...