Агро картичка

[contact-form-7 id=”9427″ title=”Contact form 1″]

Со испраќањето на моите податоци се согласувам со Политиката за заштита на лични податоци.

*Издавањето на Агро картичката (и членство во здружението Зелена Берза) изнесува 600,00 мкд + 50,00 мкд за испорака до лична адреса.

Back to top button
Close