ВестиРурален туризамТоп вести

Фотогалерија – Од убавините на Демир Хисарскиот регион

Нашето село убаво и родно. Нашата држава има многу убава природа со бројни села во кои земјоделците произведуваат храна. Некои од нив уште живеат и се развиваат, а за жал некои се празни и живеат само во викендите или летниот период. Очекувајте  наскоро написи за селата Слепче, Бабино  и  Слоештица во општина Демир Хисар и дознајте нешто повеќе како таму се живее и се живеело.

 

З.Б.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close