огласник

Продавам компири

Продавам компири

Се продаваат 30 тони  консумен  компир  од сортата Агата и Ѓоргина. Компирите се од с. Бистрица Општина Битола Повеќе информации…
Се продаваат чисти видови на телиња, од Шпанија

Се продаваат чисти видови на телиња, од Шпанија

Доколку некој е заинтересиран за чисти видови на телиња, можи да се јави на телефонскиот број +972 59-992-0694. Се наоѓаат…
Се продаваат садници од Аронија

Се продаваат садници од Аронија

Мехди Елези од Гостивар продава садници од Аронија. Садниците се со добар квалитет и заинтерсираните може да се јават на…
Повик бр. 1/ЗАМ/2020 за финансиска поддршка на земјоделски задруги

Повик бр. 1/ЗАМ/2020 за финансиска поддршка на земјоделски задруги

Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“, финансиран од Европската Унија, ги поканува подобните земјоделски задруги да учествуваат на „Повикот…
Од 18 февруари почнуваат инфо денови за Мерка 1 од ИПАРД Програмата

Од 18 февруари почнуваат инфо денови за Мерка 1 од ИПАРД Програмата

Од 18 февруари почнуваат инфо денови за Мерка 1 од ИПАРД Програмата Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство  Сектор за…
Синпекс во пресрет на земјоделките

Синпекс во пресрет на земјоделките

Синпекс ги потсетува сите заинтересирани земјоделки што сакаат да аплицираат по Мерката 115 да ги искористат можностите што  оваа компанија…
Се продава зимска зелка

Се продава зимска зелка

Продавам зимска зелка  околу 8 тона во Богданци. Информации на тел. 078230114
Во Кавадарци за прв пат „Тиквешки Вински салон 2019“

Во Кавадарци за прв пат „Тиквешки Вински салон 2019“

Здружение „Тиквешки семејни винарии“ во соработка со ресторан „Сино“ Кавадарци за прв пат организираат „Тиквешки Вински салон 2019“.
Back to top button
Close