Две нови винарници во Демир Капија

Две нови винарници во Демир Капија

Две нови винарници ќе се градат во Демир Капија, најави градоначалникот, Трајче Димитриев. За првата од винарниците веќе е завршен тендерот за продажба на локацијата, додека, пак за втората, општината наскоро ќе распише тендер.

Повеќе...