„Органски пат“ – апликација за пребарување органска храна во Македонија

„Органски пат“ – апликација за пребарување органска храна во Македонија

Пребарување и планирање посета на производители на органска храна во Македонија, ресторани, продавници, сместувачки или туристички објекти кои нудат органска храна, ќе овозможи апликацијата „Органски пат“ за мобилни телефони изготвена во рамки на проектот „Преминете на органско – потрошувачите во фокусот на земјоделската политика”.

Повеќе...