вести

АФПЗРР во Март треба да објави нов јавен повик

(Oвој напис е објавен на: март 1, 2018)

logo

Платежната агенција според програмата за рурален развој во март треба да објави јавен повик за доставувања на барања за кофинансирање за: -набавката на пчелни матици, роеви и опрема за пчеларство, -за механизација за житни и индустриски култури, -за систем за наводнување-капка по капка за пченка, сончоглед и фуражни култури и -за бунари за наводнување.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close