вестиТоп вести

Агриви – Најмоќниот софтвер за управување со земјоделско производство

 

Македонските земјоделци наскоро ќе имаат можност да се запознаат со најмоќниот софтвер за управувавње со земјоделско производство..

Како работи? Софтверот за управување земјоделско производство на Агриви ви овозможува лесно да ги планирате, следите и анализирате сите активности на вашето производство. Овоштарство, садење, прскање, оплодување, наводнување, бербата и сите други активности се управуваат со неколку кликнувања. Моќната анализа за вашето производство  ви овозможува да ги донесувате вистинските одлуки во вистинско време. Кажете не за одлуки кои чувствуваат цврстина и добредојде за управување со податоци управувани од податоци.

 

Наскоро за сите заинтересирани за овој софтвер ќе следи прзентација и дополнително  информирање за неговата функција.  Агриви на страната на сите земјоделци кои сакаат да го усовршат своето работење и  напредуваат во својата дејност.

Наскоро Агриви  поблиску до сите земјоделци!

Зелена берза

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close