Фотогалерија: Подигнат нов насад со ореви

(Oвој напис е објавен на: April 1, 2019)

Пролетта е одличен период за подигнување на нови насади. Еве едно искуство (низ фотографии) на подигнување на насад со ореви (чендлер).

 

З.Б.

Share Button