fbpx
Вести

ЈАВЕН ПОВИК за доставување барање за користење средства за реализација на мерки Програмата за финансиска поддршка во рибарството

ribi

Почитувани, на следниот линк можи да прочитате пошироки информации во врска со Јавниот повик за доставување на барања за користење на средства за релизација на мерки Програмата за финансиска поддршка во рибарството.

 

https://www.mzsv.gov.mk/files/J%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%20%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%20-%20%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%20%D0%B8%20%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%2024.11.17.pdf

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close