вести

Конференција за осигурување во земјоделството

(Oвој напис е објавен на: ноември 1, 2018)

Во Владата денеска ќе биде одржана „Конференција за осигурување во земјоделството“.

Ќе се обратат вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за супервизија на осигурувањето Климе Попоски.

На конференцијата, од страна на реномирани меѓународни експерти, ќе бидат презентирани и повеќе модели на осигурување во земјоделството.


 

a1on

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close