fbpx
ВестиМеханизацијаТоп вести

Најново од John Deere трактори 5075 од 5GF серијата

 

Најсовремен специјален трактор за овоштарници.Со ширина од само 165cm, моќен мотор💪 со најсовремена технологија и уште мал милион опции и додатоци, ни пристигнаа најновите John Deere трактори 🚜 oд СПЕЦИЈАЛНАТА 5G Серија, наменети за специфични апликации.

Во конкретниов случај, ги имаме тракторите од 5GF Серијата – трактори скроени исклучиво за работа во овоштарници🍏🍒🍐 и пошироки лозови насади 🍇. Исто како и останатите припадници на 5G Серијата специјални трактори (GV, GN, GL), овие трактори се одликуваат со компактни димензии, моќни мотори, мала потрошувачка на гориво, но и најсовремен и моќен хидрауличен систем со можност да биде сочинет од дури 3 хидраулични пумпи, проток од 122,5 l/min и 9 задни + 7 средни хидраулични излези, наменети за секакви хидраулични машини 😲.

Новата 5G Серија на специјални трактори е дизајнирана да обезбеди непречена работа во текот на многу години, дури и во најтешките услови.

Во СИНПЕКС  ќе се  уверите  во квалитетот, ефикасноста и практичноста на овие трактори.

Р.З.Б.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close