fbpx
Вести

Отворен македонски национален павилјон во Кина

 

otvoren makedonski nacionalen paviljon vo kina

Од страна на Министерството за земјоделство, викендов е отворен македонски национален павилјон во Шангај, Кина, кој е постојан изложбен простор за македонските земјоделско – прехранбени производи во Шангај. Павилјонот ќе биди и простор што ќе овозможи размена на информации за можностите за инвестирање, туризмот и културната размена межу Македонија и Шаннгај, односно народна Република Кина.

Веста е преземена од Дневник, поширока информација на линкот

https://clipping.sette.com.mk/SetteMasterSystem/sette/clip/2581437-231d-421b-e88f-889b754

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close