fbpx
Агро бизнисВестиМакедонијаТоп вести

Шумската полиција, која е дел од МЗШВ вклучена во гаснење на пожарите

Им благодариме на колегите кои го ризикуваат животот во заштита на шумите, објавија од МЗШВ..

Шумската полиција, која е дел од МЗШВ, целосно ангажирана, со целиот свој човечки потенцијал и со механизмите што ги има на располагање, за гаснење на пожарите што ја зафатија нашата земја. Нашите колеги се присутни на терен и активно учествуваат во справувањето со состојбата која зафати пофеќе локации. Секаде каде е потребно, се вклучуваат и шумските полицајци. Им благодариме на колегите кои го ризикуваат животот во заштита на шумите, објавија од МЗШВ.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close