вести

Соопштение – 07.11.2016 < Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува барателите дека рокот за поднесување на барања за директни плаќања од мерка 2-а директни плаќања за поддршка за откуп на винско грозје е до 30 ноември 2016 година.

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува барателите дека рокот за поднесување на барања за директни плаќања од мерка 2-а директни плаќања за поддршка за откуп на винско грозје е до 30 ноември 2016 година. Барањата се поднесуваат во писарницата на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, лично или по пошта. Образецот за поднесување на барањата може да се подигне во Агенцијата или да се превземе од веб страната: www.ipardpa.gov.mk, во полето „Директни плаќања 2016“ – „Обрасци“.

веста е преземена од страната на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

https://ipardpa.gov.mk/Root/mak/default_mak.asp

Слични написи

Back to top button
Close