Месото и млекото од заболените говеда со чвореста кожа не се опасни

Месото и млекото од заболените говеда со чвореста кожа не се опасни

„Ги повикуваме сточарите за секоја дилема во врска со болеста да се обратат во Агенцијата на бесплатниот телефонски број 0800 3 22 22, или електронски на [email protected]“, апелираат од Агенцијата за храна и ветеринарство.

Повеќе...