fbpx
Агро бизнисВестиМакедонија

Тутунски комбинат лани работел со добивка

-Споредено со 2019 година исто така имаме позитивен финансиски резултат од 39.220 илјади денари. Значи друштвото ги исполнува планираните параметри со тенденција да се продолжи со исто темпо и во наредните години, велат од Комбинатот.  

Тутунски комбинат АД Прилеп за минатата 2020 година оствари добивка од 31.004 илјади денари, информира компанијата преку Македонска банка.

-Споредено со 2019 година исто така имаме позитивен финансиски резултат од 39.220 илјади денари. Значи друштвото ги исполнува планираните параметри со тенденција да се продолжи со исто темпо и во наредните години, велат од Комбинатот.

Повеќе прочитајте на овој линк –https://emagazin.mk/tutunski-kombinat-lani-rabotel-so-dobivka/

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close