вестиМеханизацијаТоп вести

Тракторски приколки Фермак

 

 

Во продажните салони на Синпекс Битола  веќе простигнаа новите приколки од турскиот бренд Фермак. Препознатливи по својот квалитет, со модерен дизајн, функционалност и лесни за манипулација. Ги има во различни големини и носивост од 3,5 – 6 т носивост како и 8 и 10 тонски.

 

 

Има можност  за нарачка со една или две осовини, тристрано кипање (назад ,лево и десно).

 

Можност за хидраулично кочење  по избор на купувачот со две или дупли тркала, со дупли или трипли страници.

 

Зелена берза

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close