Механизација

Црева од ролна – Земјоделска Серија

ocmis

Стандардна опрема-

Механички уред за подигнување на количка
Телескопски механички стапала
Менувач
Моќ на полет
Турбината е прицврстена на менувачот со надворешен премин
Флексибилна цевка за поврзување
Ролна обложена со епоксидна смола и обоена со полиуретанска боја
Поцинкувана количка за тркалање монтирана на варијабилни тркала
Распрскувач
Комплет на млазници – различни дијаметри
Манометар (глицеринска бања)
Рачка за навивање
Компјутерски Аква Систем
Безбедносни чувари
Топло поцинкувана шасија и бедем
Полиетиленско црево направено од неизвалкана суровина.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close