вестиТоп вести

Фотогалерија- Овоштарникот на Флора фреш

Климатските промени се’ повеќе се чувствуваат, особено во земјоделското производството. Покрај советите од стручните лица за примена на добра земјодлеска практика, потребно е да се следат и техничко иновативните решенија на науката и технологијаата со цел да се заштити производството, а сите потребни активности да се извршуваат лесно, навремено и квалитетно. Погледнете ја фотогалеријата од овоштарникот на Флора фреш, с.Цапари.

   

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close