fbpx
ВестиМакедонија

Хоџа-Привремено запрена со работа експлоатацијата на земјиштето во село Коњаре 

Со оваа одлука, работите ќе бидат запрени, сè додека не бидат примени извештаите од сите релевантни институции, објави Арјанит Хоџа.

Привремено запрена со работа експлоатацијата на земјиштето во село Коњаре.

-На  седница на Владата, донесовме многу важна одлука за привремено запирање на работата на концесионерот што го експлоатира земјиштето во селото Коњаре – општина Петровец. Со оваа одлука, работите ќе бидат запрени, сè додека не бидат примени извештаите од сите релевантни институции, објави Арјанит Хоџа.

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close