fbpx
Агро бизнисВестиМакедонија

„И руралните жени можат“ – во Бистрица, Буково и Лисолај

Политичката активност, мотивираност и желбата за отварање на сопствен бизнис.

Проектот „И руралните жени можат“ продолжува со средба со  жените од битолските села Бистрица и Буково каде се дискутираше за нивната политичката активност, мотивираност и желбата за отварање на сопствен бизнис. На истата тема средба и со жените од  село Лисолај.

Слични написи

Back to top button
Close