fbpx
Вести

Ј А В Е Н П О В И К б р . 0 4 / 2 0 1 7 за доставување на барања за исплата на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2017 година

logo

Почитувани, на следниот линк можите да се информирате подетално во врска со јавниот повик за помош за зачувување на руралните предели и нивните традиционални карактеристики.

 

https://www.ipardpa.gov.mk/Root/mak/default_mak.asp

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close