fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Купувајте поевтино гориво со нашата „Зелена Агро картичка“

ЗЕЗ „Зелена берза“ Битола  започна со издавање на  „Зелена Агро картичка“. Сопственикот на оваа картичка има можност да заштедува при секоја трансакција кога купува гориво на некоја од бензиските пумпи на  “Црна Река Петрол” или пак кога  купува земјоделска механизација или приклучна опрема во „Синпекс“.

Со Зелената Агро картичка добивате попуст од 2 денари на секој купен литар гориво ( ТНГ – 0,5)  на бензиските  пумпи на „Црна Река Петрол“. Попустот важи за сите видови бензин и нафта. Но тоа не сè. Со поседувањето на оваа картичка може да добивате попусти  кога  купувате трактори и друга земјоделска механизација во „Синпекс“ Битола. Добивате  до 10% попуст за набавка на трактор или друга опрема како и попуст до 15% за набавка на масла и мазива во продавницата на „Синпекс“ Битола.

Што е потребно за да ја имате Зелената Агро Картичка?

Зелената Агро картичка е бесплатна и може да ја добиете доколку се зачлените во ЗЕЗ Зелена берза Битола. Зачленувањето  е едноставно со пополнување на пристапница и уплата од 600 ден. Како  член на ЗЕЗ Зелена берза  станувате сопственик на  „Зелена Агро Карта“ со која може да ги користите поволностите.

Уплатата треба да се изврши на :

ЗЕЗ Зелена берза Битола

Жиро сметка: 210 071256150 119

Депонент: НЛБ Банка

Во овој промотивен период  важноста на картичката е  година и пол  поточно важи до  31.12.2021година. Во текот на овој период може да се користат и други поволности од наши соработници.

Картичката се подигнува од просториите на ЗЕЗ Зелена берза  на ул.Воден бр.17 Битола.

„Зелена Агро Карта“ може да се користи  на следните бензиски пумпи на „Црна Река Петрол“:

БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

БП Битола2

Ул.Воден бр.33 Битола

БП Возарци

С.Возарци

БП Сирково

С.Сирково  општина Росоман

БП Охрид

Ул.Железничка бб. Охрид

Станете член на Зелена берза и  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Повеќе информации може да добиете на 071/207051 или пратете порака на нашата ФБ страна. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close