fbpx
ВестиМеханизацијаТоп вести

Компактна преса за балирање John Deere S160

За познавачите на вистинскиот квалитет  и оние кои ја ценат ефикасноста и ефективноста, на нашиот пазар, за прв пат се појавува компактната преса за балирање John Deere S160.

Со препознатливи каратеристики и иновативни системи својствени само за John Deere, ќе произведувате бали со идеални димензии ↔️↕️ и идеална конзистентност, лесни за транспорт  и складирање .

Слични написи

Back to top button
Close