вести

Љупчо Николовски на прес конференција за завршувањето на јавниот повик за финансиска поддршка од неповратни 10.000 евра за млади земјоделци.

Денеска во 11 часот во с.горно Оризаре, велешко, министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Николовски заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски, ќе одржат прес конференција во врска со завршувањето на јавниот повик за финансиска поддршка од неповратни 10.000 евра за млади земјоделци.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close