Менде Ивановски од с. Волкодери, ужива во бербата на јаболка

(Oвој напис е објавен на: October 2, 2018)

Менде Ивановски, од с. Волкодери, Ресенско, ни испрати фотографии од бербата на јаболка која е во тек кај него. Уживајте во прекрасните фотографии и во убавината на зрелите јаболка и чистата природа.

 

Share Button