fbpx
Вести

Месната индустрија ПКБ се продава за 150 милиони евра

341789-mesnata-industrija-pkb-se-prodava-za-150-milioni-evra
Продажбата ќе биде објавена со метод за собирање на понуди на јавен тендер, а отворањето на понудите ќе биде на 2 март 2016 година.
Рокот за поднесување на пријавите за учество во постапката за тендерот за имотот на ПКБ е 29 февруари 2016 година, а заинтересираните купувачи се должни да уплатат депозит во вредност од 34,5 милиони евра.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close