Механизација

Моторна пила POWERCOUP PW2

pila

Главата на моторната пила се користи за сечење на дијаметар до 150 mm.
Една од силните страни на алатката е нејзината брзина на сечење. Малата тежина и компактната големина го олеснуваат користењето. Алатката е многу лесна за ракување и гарантира брзо сечење.
Оваа моторна пила е едноставна за закачување и отстранување од ременот и за директна употреба  на дрвото.
Таа, исто така може да се користи за чистење на винова лоза, како и за реструктуирање на овоштарниците.
Затегнатоста на ланецот се поставува автоматски и може да се изврши користејќи го лостот за блокирање на затегнатоста на ланецот.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close