Народната банка ќе потроши 4000 евра за цвеќе и цветни аранжмани

(Oвој напис е објавен на: February 12, 2018)

cvekje

Народната банка на Македонија објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на цвеќе и цветни аранжмани.

Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од  257.627 денари или околу 4.000 евра.

Критериум за доделување ан договорт е најниската цена.


 

емагазин.мк