fbpx
ВестиВидео/интервјуаТоп вести

“Незаменливиот вкус на традицијата” во емисијата Бразди на канал5

 

Веруваме дека нема да можеме да ја разбереме сопствената традиција ако не ја споделиме со остатокот од светот !
Мирисите и вкусовите од нашето детство остануваат да живеат и да не потсетуваат….под ниеден наплив на модерните трендови, традицијата не смеме да ја напуштиме.
Напушајки ја неа, ќе го изгубиме сопствениот идентитет!
Ние, тимот на Зелена Берза , напротив, остануваме да ја промовираме, доградуваме и креативно збогатуваме нашата традиција !
Тоа денес го покажавме заедно со нашите излагачи кои преку својот производ раскажуваа многу успешни бизнис приказни .
Секако, голема благодарност до Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство кои го поддржаа овој настан !

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close