Новиот John Deere Gator TH Diesel, одличен квалитет за ниска цена

(Oвој напис е објавен на: November 9, 2018)

 

Пристигна новиот John Deere Gator TH Diesel за амбасадата на САД во Македонија. Со 3 цилиндричен мотор со 18,5 КС, погоден за извршување на работи во градини, поголеми дворови, како транспорт на помали количини на овошје во овоштарници. Има високо квалитетна ергономска кабина, со носивост на задна приколица од 726 кг.

Брзината на возење е мах 30 км/час. Има турф гуми, погодни за лизгави терени, удолници и угорници, две седишта во кабината, со добра прегледност од двете страни.

Со својот добар квалитет за ниска цена и барани перформанси, е одличен избор за секој онај кој знае да препознае квалитет.

Посетете го продажниот салон на Синпекс Доо Битола, генерален застапник за John Deere.