fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

НОВО! Бачовски-Продолжен рокот за аплицирање за Јавен повик 01/2023 од ИПАРД III

Продолжувањето на рокот согласно одлуката е 15 дена со што крајниот рок за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД програмата 2021 - 2027 е 30. 10. 2023 

Продолжен рокот за аплицирање за Јавен повик 01/2023 од ИПАРД III !
На барање на заинтересираните апликанти го продолжуваме рокот за аплицирање за мерка 1 и мерка 7.
Продолжувањето на рокот согласно одлуката е 15 дена со што крајниот рок за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД програмата 2021 – 2027 е 30. 10. 2023
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close