fbpx
ВестиТоп вести

Обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците

Обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците ќе се одржат во периодот од 12 до 27 јануари 2016 година.

zemjodelstvoto-za-francuzite-e-sektor-na-idninata-233363_201522411344

Обуката за охридските земјоделци е закажана за 14-ти јануари 2016 година во даночното одделение на Управата за јавни приходи.

Организатор е Управата за јавни приходи – Даночна академија. Обуките се без финансиски надоместок. Станува збор за еднодневна обука за регистрација и паушално оданочување на земјоделци.

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката.

obuki za registracija i paushalno odanochuvanje na zemjodelcite

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close