вестиТоп вести

Предмет: Најава за настан од Агенција за храна и ветеринарство

 

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство Зоран Атанaсов, денес, понеделник, 25.03.2019 година, во хотел Мериот во Скопје, во својство на претседавач со Поткомитетот за земјоделство во рамки на ЦЕФТА, ќе го отвори Третиот состанок на ад хок екпертстката група за електронска размена на податоци во областа на санитарните и фитосанитарните мерки.

 

Инсерти: 9.40  часот.

Изјави за медиумите :9.45 часот.

 

 

Покануваме новинари/ сниматели и фоторепортери да го проследат настанот.

 

 

Со почит,

Агенција за храна и ветеринарство

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close