fbpx
Вести

ЈП „Македонски шуми“ ќе ги сертифицира шумите

ЈП „Македонски шуми“ почнува со сертификација на шумите. Како што соопштија, сертификацијата ќе се спроведува според програмата што се користи во европски и светски рамки.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close