fbpx
Вести

Работилница за размена на искуства за ЕУ-субвенции и земјоделските статистики

Работилница за размена на искуства од областа на ЕУ-субвенции и земјоделските статистики, регистри за вино и мрежа за сметководствени податоци од земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Скопје, во организација на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Амбасадата на Унгарија во Македонија.

rabotilnica za razmena na iskustva za eu-subvencii i zemjodelskite statistiki

 

Работилницата ќе ја отворат заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Ванчо Костадиновски и амбасадорот на Унгарија во Македонија, Ласло Дукс.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close