fbpx
ВестиМеханизацијаТоп вести

Сенопревртувач  SIPMA ZK 650 WIR

Сенопревртувач  SIPMA ZK 650 WIR е машина  со два ротори со прекривка на средината и  е наменета за земање на зелена добиточна храна, суви добиточна храна, слама и сено. Хидраулична  прилагодлива работна ширина од 6,5 до 7,2 m овозможува поставување на соодветна ширина на формираната оска.  Менувачот  за масло обезбедува долготрајна и лесна работа.

Машината лесно се прилагодува на висината  од земјата.  Рамката  обезбедува голема издржливост и сигурност во секојдневната употреба. Дијаметарот  на SIPMA ZK 650 WIR  изнесува 2950 мм и  има два ротори. Вкупната тежина на машината изнесува 1500кг  со вкупна сила од 50(68) KW/KM.Сенопревртувачот има полско потекло, од  фирма која со својот квалитет се наметнува на глобалниот пзар на земјоделски машини.

SIPMA GROUP е основана во 1996 година од страна на SIPMA S.A. делувајќи  на пазарот на производители на земјоделски машини ги одразува  глобалните трендови во оваа област, овозможи да се постигнат синергии. SIPMA GROUP го достигна светското ниво во производството на земјоделски машини.

 

П.Ј.

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close