Регионална конференција на тема: Земјоделски задруги – придвижувачи на промена

Регионална конференција на тема: Земјоделски задруги – придвижувачи на промена

Во организација на Македонската асоцијација на земјоделски задруги, денеска и утре во Охрид се одржува регионална конференција Земјоделски задруги – придвижувачи на промена.

Повеќе...