вести

Регионална конференција на тема: Земјоделски задруги – придвижувачи на промена

Во организација на Македонската асоцијација на земјоделски задруги, денеска и утре во Охрид се одржува регионална конференција Земјоделски задруги – придвижувачи на промена.

На конференцијата ќе присуствуваат претставници на задружните сојузи од Балканот, на Меѓународната меѓувладина организација SWG.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close