Земјоделското производство, предизвик за хоби но и егзистенција

Земјоделското производство, предизвик за хоби но и егзистенција

  Многу  земјоделци земјоделската работа им останала во наследство од дедовците и родителите, но ги има и оние што започнале да се занимаваат со земјоделска работа од радозналост или пак  предизвик. Некои од радозналост,  а некои од мака. Што и да е, добро е кога ќе се препознае дека може да се направи добар бизнис. Слободан Цавироски е дипломиран економист од Кичево,  кој барајќи начин за егзистенција за себе и семејството се пуштил во земјоделска…

Повеќе...