Агро бизнисВестиТоп вести

Тутунот од Кривогаштани гори на локалните депонии

На тутунарите им остана тутунот неоткупен, па во револт го палат родот кој макотрпно го сработиле.

Може да биде слика на надвор

Може да биде слика на надвор

Може да биде слика на надвор

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Може да биде слика на надвор

Може да биде слика на оган и надвор

Фотографиите се преземени од ФБ страната на ОК Вмро-Дпмне Кривогаштани

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close