fbpx
ВестиТоп вести

ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО !!!!

Почитувани земјоделци ,

Искористете ја оваа финансиска помош која ви следува сега заради кризата предизвикана од вирусот COVID-19. Оваа е уредбата со која можете да користите финансиска поддршка а е наменета на погодените категории од здравствено-економската криза предизвикана од вирусот COVID-19 За сите детали обратете се до најблиската УЈП канцеларија или слободно контактирајте не.

https://koronavirus.gov.mk/wp-content/uploads/2020/04/Sednica-33-02.04.2020-Uredba-so-zakonska-sila-za-f.-poddrshka-na-fizichki-lica-koi-vrshat-samostojna-dejnost-pogodeni-od-zdravstveno-ekonomskata-kriza-za-vreme-na-vonredna-sostojba.pdf?fbclid=IwAR3KZBTx97HBXJ_ZuD30Q9fq9MaTePqA2CBOZ8Ack9k_A47E_-5bQA4tU9I

 

Слични написи

Back to top button
Close