ВестиМакедонијаТоп вести

Зелена Агро картичка – идеална за тутунопроизводителите

Зелена Агро Картичка за сите оние земјоделци што немаат картичка за „зелена нафта“. Купувајте евтино гориво и заштедете, порачуваат од Зелена берза

Сакајќи да им помогне на земјоделците Зелена берза почна со издавање на Зелена Агро картичка. Оној што ја поседува  оваа картичка може да  купува бензин или нафта со попуст од два денари за секој литар гориво на бензиските пумпи на „Црна Река Петрол“.  Картичката е идеална за тутунопроизводителите  кои во овој период од годината имаат зголемен обем на работа и зголемена потрошувачка на гориво. Исто така оваа картичка е идеална за оние  земјоделски производители кои не поседуваат картичка за „зелена нафта“. Со секоја трансакција при купување гориво вие штедите. Не пропуштајте ја можноста да купувате поевтино. Искористете го промотивниот период и набавете ја Зелената Агро картичка  со  рок на траење до 31.12.2021 година. Зелената Агро картичка се подигнува од канцеларијата на Зелена берза на ул.Воден бр.17 Битола. За повеќе информации обратете се во канцеларијата на Зелена берза, јавете се на телефон 071/207 051 или пак пишете ни на нашата фан страница на ФБ.

„Зелена Агро Карта“ може да се користи  на следните бензиски пумпи на „Црна Река Петрол“:

БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

БП Битола2

Ул.Воден бр.33 Битола

БП Возарци

С.Возарци

БП Сирково

С.Сирково  општина Росоман

БП Охрид

Ул. Железничка бб. Охрид

Станете член на Зелена берза и  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

 

Слични написи

Back to top button
Close