fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

ЗЕЛЕНА БЕРЗА, единствено здружение на земјоделци, во кое, ако се зачлените денес, ќе заштедите утре……….

Почитувани членови на ЗЕЛЕНА БЕРЗА, повелете список на бензински пумпи, на кои можите да користите попуст за горивото, покажувајќи ја ЗЕЛЕНАТА АГРО КАРТИЧКА. Семејството на пумпи кои одобруваат попуст, секојдневно се зголемува, па следете не, да бидите во тек. Сите оние кои не сте членови во нашето здружение, побрзајте и ќе можи да ги користите сите поволности кои ги нудиме, а тоа се многуброј ни попусти од повеќе фирми. Буквално нема за што нема попуст!!!!!!!!!!!!

 

Само во ЗЕЛЕНА БЕРЗА, само за ВАС!!!!!!!!!!

ЦРНА РЕКА ПЕТРОЛ

  1. БП ПРИЛЕП- Булевар Гоце Делчев бр. 79
  2. БП ВЕЛЕС- ул. Моша Пијаде бр. 4 Велес
  3. БП СКОПЈЕ- ул. 534 бр 6 Марино, о.. Илинден
  4. БП БИТОЛА1- ул. Македонски гемиџии бр.1 Битола
  5. БП БИТОЛА 2- ул Воден бр. 33 Битола
  6. БП ВОЗАРЦИ- с. Возарци, о. Кавадарци
  7. БП СИРКОВО- с. Сирково, о. Росоман
  8. БП РОСОМАН,- о. Росоман
  9. БП ОХРИД- ул. Железничка бб Охрид

ТРИТЕРОЛ

И.З. Градошорци, с. василево, Струмица

ЕКО ПЕТРОЛ  2014 ДООЕЛ

С. Мешеишта Охрид

МОБИ ПЕТРОЛ ОКТА

Бул. Туристичка бр. 110 Охрид

ГОЛДЕН ОИЛ ДООЕЛ

С. Трапчиндол Кичево

ШЕЛ ОИЛ ( POWER PETROL)

Магистрален пат 2а Кичево

МИТ ОИЛ ДООЕЛ

УЛ. Борис Кидриќ 178 Ресен

КАБА ПЕТРОЛ ДООЕЛ

С. Избиште Ресен

Слични написи

Back to top button
Close