fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Зелена берза-Нека Ви е честита славата „Св. Никола“ и именденот

Нека Св.Никола не натера да се сетиме на болните, сиромашните тажните. Оние кои успеале да ја вратат насмевката на лицето кое се уште има траги на солзи, тоа чувство го знаат најдобро. 

Зелена берза Ви ја честита славата „Св. Никола“ и именденот на сите што го носат името на светецот.

-Нека Св.Никола не натера да се сетиме на болните, сиромашните тажните. Оние кои успеале да ја вратат насмевката на лицето кое се уште има траги на солзи, тоа чувство го знаат најдобро.

За еден поубав свет за уште посреќен Св.Никола!

За многу години!

Зелена берза

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close