fbpx
Агро бизнисВестиМакедонијаТоп вести

Бачовски вели дека заинтересираноста за субвенции е на високо ниво

За само 15 дена поднесени се 10.000 апликации за финансиска поддршка во земјоделството

Аплицирањето за земјоделски субвенции се одвива тековно и без проблеми. 📝
За само 15 дена поднесени се 10.000 апликации за финансиска поддршка во земјоделството.
Заинтересираноста е на високо ниво, а тоа е најдобриот показател за успешноста на владините програми за поддршка на земјоделството и руралниот развој. ✅
Аплицирањето трае до 31 мај 2021
Аплицирајте електронски на www.ipardpa.gov.mk
➡️ директни плаќања ➡️ е – барање или посетете ја најблиската подрачна единица при МЗШВ.
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close