БАРАМ РАБОТНИК

(Oвој напис е објавен на: November 29, 2018)

Се бара работник за на модерна фарма со добиток, во с. Лера, со сместување и храна, и солидна плата. 

Информации на телефон 076 794 261, кај Драги Нечовски.