fbpx
Механизација

FERTI современи ѓубрерастурачи

Компанијата Термометал ги нуди ѓубрерастурачите FERTI кои се употребуваат за суви, гранулирани, прашкасти, кристални вештачки ѓубриња и вар. Дискот со 6 лопатици овозможува потполно рамномерна дистрибуција на вештачките ѓубрива по површината. Дуплата регулација на дистрибуирани количини овозможува фрлање само по десната страна, само по левата страна или по вкупната површина.

11027130_802314496516328_308117029716014065_n

Најбарани модели на ѓубрерастурачите FERTI се:

FERTI 400
FERTI 500

СТАНДАРДНА ОПРЕМА – ПРЕДНОСТИ:

-метален резервоар
-силна носечка конструкција
-диск со шест лопатици
-дупла регулација на излезна количина
-можност за регулација на фиксирање
-подобрување на стабилноста на ѓубрерастурачот…

Ѓубрерастурачите на FERTI можете да ги најдете во Синпекс.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close